5 podis a un cros de Calella amb representació testimonial. Sara Lobato assoleix la victòria número 1000

Aquest diumenge s' ha dut a terme el cros de Calella, el penúltim del circuit maresmenc.

A diferència del més de centenar d' atletes del club que participen a la majoria de crossos del circuit, aquesta vegada tan sols hi hem tingut a 4 adults i 10 sub-8, única categoria de l' escola que tenia aquesta prova marcada al calendari. Recordem que, pel que fa a atletes de l' escola, si algú participa a alguna prova fora del calendari marcat pels entrenadors no apareix a la informació per petioció expressa del cos tècnic.

Els sub-8 gairebé han acaparat els podis: 5 de 6. En nenes, triplet de Sara Lobato, Ariadna Sánchez (a la foto) i Marina Tavares (1ª, 2ª i 3ª respectivament), amb Khloe Pereira 6ª, Laia Ruiz-Ruano 11ª i Júlia López 13ª, mentre que en nens 2on ha estat Rayan Hajaja, 3er Lucas Lozano, 6è Izan Cortés i 8è Unai Hernández.

Per cert, la victòria de la Sara és la número 1.000 que ens consta a la base de dades del club per a atletes dels Lluïsos en crossos o curses de fons a nivell individual. Segur que ens en falten d' antics, però, que ens consti, 1.000 ja els tenim. A la pestanya "rankings" de la web podeu veure'ls tots, concretament a l' apartat número 5 "resultats més destacats de tota la història del club".

Pel que fa als grans, 4ª open Judit Zaragoza i 5ª màster Montse Prats (a 12 i 13 segons dels seus podis) en dones i en homes 6è open Dan Vivas i 13è màster Ismael Martínez.

La setmana que ve esdevindrà el final del circuit maresmenc amb el cros de Pineda, ja amb la presència de totes les categories de l' escola.

Els resultats, aquí.