2 ors, 2 plates i 2 rècords del club per Cristina Garcia al campionat de Catalunya màster de llançaments d' hivern

Aquest diumenge s' ha dut a terme a Santa Coloma de Gramanet el campionat de Catalunya màster de llançaments d' hivern, amb la Cristina Garcia en concurs.

Ella és molt exigent amb sí mateixa i no està gens satisfeta amb el seu resultat. Val a dir, però, que fa molts mesos que arrossega problemes físics que la portaran al quiròfan d' aquí a dues setmanes i que en alguna prova passava més de mitja hora entre tir i tir, llançant absolutament freda. Cristina, que no estamos tan mal, coi!

Títol de campionat en martell pesat amb 8'54, millorant per 6 centímetres els seus rècords del club F40 i F35. Per qui pensi que és poc, el martell pesa 9'08 kg. Podeu provar.

Triomf també en javelina, però amb mal regust per a ella. És la vigent recordwoman catalana F40 amb 31'28, encara que val bastant més tal i com va demostrar a l' escalfament amb tirs més llargs. Ja a la competició, però, no li van sortir, quedant-se en 29'13. No dubteu que aquest rècord de Catalunya caurà durant el 2019.

Plates en disc amb 21'41 com a millor registre (a poc més d' 1 metre del seu rècord F40) i martell amb 19'83 aconseguits en el seu únic tir vàlid.

Cristina, ànims i que la recuperació després de l' operació sigui ràpida.

Els resultats, aquí.