Lluïsencs a les curses de fons del 8 i 9 d' abril

Diverses curses de fons amb participació lluïsenca els dies 8 i 9 d' abril.

12 km d' Ibiza
L' Ana Esther Fidalgo i en Juan Pedro Sanz (a la foto) han pres part dissabte d' aquesta cursa. L' han corregut junts tota l' estona, arribant ambdós en 55'47" oficials (55'33" reals). L' Ana Esther ha ocpat la 10ª plaça de la general femenina

Les classificacions, aquí.

Control en pista a Sant Celoni
En Jordi Martí ha estat el nostre únic atleta a aquesta competició de dissabte, participant als 5000. Anava a ritme d' acabar per sota de 18'20", però a falta de 4 voltes s' ha hagut de retirar-se per culpa d' un forta estrabada muscular. Té pinta de trencament.

Els resultats, aquí.

Marató de París
Tan sols quatre setmanes després d' acabar la marató de Barcelona en 3h 18'04" oficials (3h 17'04" reals) en Pedro Gómez ha completat la de París, molt més mulitudinària. Tan, que han passat més de 20 minuts des del tret de sortida fins que ha passat per sota de la pancarta. Els seus temps, 3h 51'15" l' oficial i 3h 30'04" el real.

Els resultats, aquí.

10 km de La Llagosta
Nou circuit d' una cursa molt ràpida. S' està estil.lant molt el que han fet avui, és a dir, curses de 10 i 5 km. sobre un circuit de 5 km. al que se li donen una o dues voltes en funció de l' opció escollida.

La part negativa és que el nou circuit no està homologat, de manera que el marcón de la Beatriz Domínguez no pot ser considerat nou rècord del club F50. El rècord el té ella mateixa amb 48'22" des de la cursa del Prat del 2015. Avui ha rebaixat considerablement aquell crono, entrant en 46'13" oficials -46'03" reals però. com diem, aquests registres no valen a efectes de rankings.

Tan bona ha estat la seva actuació que, tot i pertànyer a la categoria F50, ha arribat 7ª dona de la general.

Els resultats, aquí.