17 podis als crossos d' Alella, Vidreres i Vic (6-7-4) i lliga vertical del Maresme

Lliga verticals del Maresme
Dijous passat es va disputar a Mataró la primera de les tres proves que formen la primera lliga de curses verticals del Maresme.El 26 de gener a Llavaneres i el 16 de febrer a Argentona es completarà aquesta nova competició.

La prova constava de 5 km. de recorregut, gairebé sempre en pujada, amb uns 400 metres de desnivell positiu, i en Sergi Martín va ser el nostre únic atleta, arribant 5è de la general amb 27'09", a tan sols 17 segons del 3er.

Les classificacions, aquí.

Cros de Vidreres
8 participants amb 3 podis.

La Clara Hernández i l' Albert López han vençut en veteranes "A" i veterans "B" respectivament, mentre que la Mª Helena Gaeta ha estat 2ª veterana "B" i ha perdut la imbatibilitat aquesta temporada al 9è cros.

Els resultats, aquí.

Cros d' Alella
80 participants (força menys que a la resta de crossos del circuit maresmenc degut a que els nostres s' han dividit en diferents proves degut a l' enorme oferta d' aquest cap de setmana), però mantenint aproximadament el nombre de podis: 14.

Exhibició total dels alevins, amb Max Ordoyo 1er, Nicola Rivolta 2on, Jan Fernández 3er i encara David Älvarez 4rt, mentre que hem obtingut doblet en dues categories més: Natalia Calvache i Martina Galeote 1ª i 2ª prebenjamí i Leyre Lozano i Helena Adalid 1ª i 2ª benjamí.

Encara una altra doble presència al podi en infantils femenines, amb triomf per la Sara Adar i 3ª plaça per l' Alana Ordoyo, amb 3 segones posicions més (Ismael Adjar en juvenils, Ainhoa Perona en cadets i Ariadna Rovira en alevins) i 2 tercers (Albert Mayo en cadets i Xavier Álvarez en infantils). Atenció especial a les infantils, perquè apart dels calaixos de la Sara i l' Alana hem situat a fins a 6 corredores entre les 7 primeres i només 1 entre les 10 últimes.


Dues dades més que no han de passar desapercebudes tot i no aportar podis: un domini dels benjamins no tan heavy com el de les seves companyes infantils però també espectacular (5 dels nostres entre els 8 primers i 9 entre els 14 mentre que, per baix, només 3 entraven entre els 19 últims (cap entre els 8 darrers) i la gran cursa d' en Dan Vivas (a la 1 ª foto), 4rt open molt a prop dels de davant en una de les millors curses que li recordem, i això que ja porta anys.

Les classificacions, aquí. A la 2ª foto hi podeu veure a en Pol Poveda, 21è infantil avui.

Cros de Vic
José Luis i David Martín (pare i fill) han estat els nostres únics fondistes a la capital d' Osona, arribant respectivament 14è veterà 2 i 15è promesa.

Els resultats, aquí.