11 podis individuals i 5 victòries per equips als crossos de Granollers i Salt

Només la parella formada per Mª Helena Gaeta i Albert López han pres part del cros de Salt, guanyant tots dos les seves respectives categories tal i com estan fent habitualment (F45 i M45). La Mª Helena porta aquesta temporada un insuperable 6 de 6, mentre que l' Albert duu 3 triomfs, 2 segons llocs i 1 tercer.

Els resultats del cros de Salt, aquí.

Feia unes temporades que el gruix del G.A. Lluïsos Mataró no participava al cros de Granollers, el de més prestigi a Catalunya, però aquest any s' hi ha tornat, amb un total de 114 lluïsencs tot i la coincidència amb la mitja marató de Mataró. Tot i l' alt nivell de la competició, el resultat dels nostres ha estat espectacular: 9 podis individuals (4 primers, 2 segons i 3 tercers) i 5 victòries per equips. Creiem que el cros de Granollers és, juntament amb el de Mataró, l' únic que continua mantenint la classificació conjunta, en la que es premia tan sols al guanyador (ni el segon ni el tercer tenen premi), en aquest cas sumant les puntuacions dels 4 primers corredors.

Els miniprebenjamins han estat soberbis, i això que els ha enganxat un diluvi mentre corrien. Però no han deixat res pels altres. Triplet històric amb Unai Hernández primer, Gerard Solà segon i Lucas Lozano tercer, guanyant (evidentment) per equips.

Vicòria incontestable també per a les benjamins femenines, amb la Natalia Calvache al calaix més alt del podi, Martina Galeote 4ª, Julia García 6ª i Àgueda Lastras 10ª.

Difícil no imposar-se també col.lectivament quan col.loques als 3 atletes que puntuen entre els 6 primers, cosa que ha passat amb els alevins, essent 3er Max Ordoyo, 4rt Nicola Rivolta i 6è Jan Fernández, completant els que puntuaven en Pol Galeote (37è).

Gran equip també el benjamí, igualment primers amb Sergi del Río (a la 1ª foto) 7è, Luca Itchart 8è, Joel García 11è i Guiu Coll 17è. I, per si algun d' ells falla algun dia, encara dos més han acabat entre els 20 millors.

El triomf per equips restant l' han obtingut els veterans M50, amb Francisco Molina 10è, Pepe Povedano 12è José Luis Martín 14è i Prudencio Pérez 22è.

A nivell individual, apart de les victòries ja esmentades d' Unai Hernández i Natalia Calvache, s' han imposat també el cadet Marc Fernández i la infantil Sara Adjar. En Marc, a més, lidera el G.P, català de i té assegurada la seva selecció amb Catalunya pel cros de Lasarte. A la 2 ª foto podeu veure-hi a la Martina Collet, companya de la Sara i 50ª infantil avui.

El segon lloc restant, apart del d' en Gerard Solà, ha estat per la Beatriz Domínguez en veteranes F50, mentre que les terceres places que falten per esmentar han estat per l' infantil Martí Sánchez i l' aleví Max Ordoyo.

Fora del podi, però entre els 10 primers, s' han classificat varis atletes, però volem destacar la valentia de la veterana Natalia Rodríguez, que avui ha volgut córrer la cursa sènior, de nivell internacional, i ha corregut magisralment per ocupar el 8è lloc.

Els altres lluïsencs entre els 10 primers han estat: en veteranes femenines F35 8ª Clara Hernández i 9ª Ana Esther Fidalgo, en promeses femenines 8ª Laila Vivas i en alevins femenines 5ª Ariadna Rovira.

Podeu veure les classificacions senceres aquí i els resultats de tots els nostres aquí.