Els Lluïsos envaeixen Santa Susanna amb 140 participants i 16 podis

Aquest dissabe 22 d' octubre ha començat oficiosament la temporada de cros 2016/2017 amb la disputa del cros de Santa Susanna. Diem oficiosament perquè les temporades oficials van de l' 1 de novembre al 31 d' octubre. Per tant, falten 9 dies per concloure la temporada 2015/2016. Però el cros de Santa Susanna té la pequliaritat cada any de que es disputa uns dies abans d' hora tot i estar al calendari de la temporada que començarà aviat.

Números extraordinaris per al G.A. Lluïsos Mataró: tot i la previsió de pluja hem tingut a 140 corredors (més del doble que qualsevol altre equip). 404 corredors han creuat la línia d' arribada i, per tant, ni més ni menys que un 34% pertanyien al G.A. Lluïsos Mataró. A més, amb 37 debutants.

I el balanç no és només espectacular en participació, sinó també en resultats: 16 places de podi (7 primers, 4 segons i 5 tercers). Cap altre equip ha aconseguit més de 6 posicions entre els 3 millors I, en algunes categories, aproximadament la meitat del total de participants vestien la nostra samarreta.

A quatre categories hem tingut doble presència al podi, essent la més valuosa la de les prebenjamins femenines mercès al doblet de Natalia Calvache i Martina Galeote, 1ª i 2ª respectivament.

Les altres tres curses amb dos atletes nostres al calaix han estat després d' entrar en 1er i 3er lloc: Mª Helena Gaeta i Beatriz Domínguez en veteranes, Max Ordoyo i Jan Fernández en alevins i Unai Hernández i Izan Cortés (a l' esquerra i el centre de la 1ª foto) en prebenjamins masculins. A la dreta de la 1ª foto Lucas Lozano, 5è.

A destacar sobretot la victòria d' en Max perquè és aleví de primer any i el 3er lloc de la Bea, donat que hi havia una categoria única per a veteranes i ella s' ha imposat a rivals 16 anys més joves.

Els altres podis han estat: 1ers David Campo en categoria open, Marc Fernández en cadets i Sara Adjar en infantils, 2ons Laura Pelegrí a la open, Albert López en veterans i Martí Sánchez en infantils i 3ers Ariadna Rovira en alevins i Pau Moragas en prebenjamins.

A la 2ª foto podeu veure-hi a l' equip cadet femení. D' esquerra a dreta, Mercè Sánchez, Andrea Bermúdez, María Bermúdez, Ainhoa Perona, Laia Garcés, Consuelo Sendra, Mireia Sese i Alba Randoli. I a la 3ª foto, els nombrosos equips alevins al complert.

Podeu veure aquí les classificacions del cros, aquí tots els resultats dels nostres i aquí fotografies de la competició gentil.lesa de la Xènia Pelegrí.