5 lluïsencs a la 3ª jornada del Campmany

Aquest dimecres dia 15 el Critèrium Campmany ha arribat al seu equador amb la disputa de la 3ª jornada, com sempre al Serrahima.

5 atletes dels Lluïsos, tots ells en 800.

El nostre únic home avui, en Carlos Rey (a la foto), disputava tot just la seva segona competició en pista de la temporada. I la primera va tenir poc a veure amb les que està preparant, ja que va ser un 3000 obstacles al campionat de Catalunya de clubs per interés conjunt.

Per això, els 1'59"32 que ha acreditat avui tenen un valor afegit. Millora en 46 centèssimes la seva marca personal, que datava del 2014, i dóna la sensació que amb més curses a les cames el marge de millora encara és important.

Pel que fa a les noies, el millor crono ha corregut a càrrec de la Laila Vivas (2'28"31), però qui ha sorprès més ha estat la juvenil de primer any Ariadna Ollé, perquè en la seva primera incursió a la distància ja ha estat a punt de trencar la barrera dels 2 minuts i mig. 2'30"27 ha estat el seu crono. No cal dir que el seu potencial i el fet d' estar a la seva primera temporada atlètica evidencien que la seva progressió serà brutal. Fins on podrà arribar no ho sap ningú, però segur que en breu farà unes marques molt rellevants.

La Maria Mas, amb 2'45"88, ha quedat a menys d' 1 segon de la seva MMP, mentre que la Paula Moreno arribava en 3'12"20.

Els resultats, aquí.