5 rècords del club i 1 del Maresme per Sergi Adalid

Dissabte es disputà a Sant Celoni un meeting per a veterans, en el que també hi havia proves obertes a atletes d' altres categories.

El que va aconseguir la marca més rimbombant va ser precisament un no veterà. Pocs clubs tenen la sort de tenir a dos molt bons atletes en 600 cadet. Nosaltres, afortunadament, en som un. Això permet fer coses com que en Sergi Adalid (a la dreta de la foto) pugui tenir la sort de tenir una llebre a casa, ja que pocs atletes a Catalunya podrien fer aquesta feina a un ritme tan elevat com el que ell necessita. Aquesta funció la va dur a terme en Marc Garí (a l' esquerra de la foto) i, vist el resultat, diríem que ho va fer molt bé.

En Sergi tenia un millor crono d' 1'27"12 des de la pista coberta. Dissabte el va millorar en més de 2 segons: 1'25"10 és el súper-crono amb el que es situa segon al ranking català de la temporada i millora 5 rècords del club. Molt bé també en Marc Garí perquè, un cop acabada la feina de suport, va ser capaç d' acabar la cursa en un crono de 1'30"40, també marca personal i 4rt millor registre cadet de sempre al club. I, evidentment, és seriós aspirant a baixar dels 90 segons a la següent cursa que faci.

Els rècords anteriors a aquests 5 d' en Sergi els tenien Jordi Martí l' absolut amb 1'26"2 des del 1997, i Víctor Garcia els altres 4 amb 1'27"8 des del 2009. Cal dir, però, que el cadet és el que té un enorme mèrit. La resta no tant perquè de juvenils en amunt el 600 no és prova oficial i, per tant, es disputa de manera més que esporàdica.

Tan important és aquest registre que també és rècord del Maresme cadet, ja que estava en poder d' en Pau Aubanell (C.A. Malgrat) amb 1'25"20 des del 2001.

Una altra cadet, la Mercè Sánchez, féu també MMP, en aquest cas en 1000 metres, tancant el crono en 3'19"44.

En quan als veterans, en Joaquín Joyas feia la seva millor marca de l' any en 800 amb 2'10"57, mentre que la Xantal Oller corria el seu primer 1500 de la temporada en 5'54"21.

Els resultats, aquí.