5 podis en ruta el 15 de maig

Poca participació dels nostres aquest cap de setmana en proves de fons, repartits en diverses curses.

A falta de que es pengin encara diversos resultats, podem dir que 5 dels 6 atletes que hem trobat en classificacions han pujat al podi. Un percentatge brutal.

Cursa de 5 km de Vilanova i la Geltrú
De les poques homologades a Catalunya sobre aquesta distància en ruta, en David Campo s' ha classificat 2on de la general amb 15'57" tan oficials com reals, crono amb el que es col.loca segon al ranking de tots els temps sènior, a només 8 segons dels 15'49" de l' Albert López al 2010. Alguna errada de marcatge ha perjudicat una mica als corredors i pot ser que li hagi fet perdre el rècord.

La Mª Helena Gaeta (a la foto) volia trencar per primera vegada la barrera dels 20 minuts. No ha pogut, però ha entrat en uns molt bons 20'14" tan oficials com reals que li han donat el 4 è lloc de la general femenina i el 2on de veteranes, millorant els 22'04" que tenia com a rècord del club veterà F45 la Beatriz Domínguez des del passat desembre.

Les classificacions han estat així i, de fet, així s' han penjat allà i s' han repartit els trofeus d' aquesta manera, però no sabem per què a les que s' han penjat ara ha retrocedit un lloc. Hem fet l' oportuna reclamació a Championchip i estem a l' espera de la seva resposta.

Els resultats, aquí.

Milla de Montcada i Reixac
No han sortit encara els resultats, però tenim notícia de que hi hem tingut a tres atletes i tots ells han pujat al calaix.

La Beatriz Domínguez i en Joaquín Joyas ho han fet al graó més alt, imposant-se respectivament en veteranes "B" i veterans "C" amb 6'10" i 5'05" respectivament, mentre que en Daniel Campo era segon absolut amb 4'34", el mateix crono que el guanyador.

Les classificacions les penjaran aquí.

Cursa de muntanya de Collserola
Dues distàncies (mitja marató i 13'9 km). En aquesta segona hi ha estat present en Víctor Bravo, que ha arribat 43è amb 1h 02'51" tan oficials com reals.

Les classificacions, aquí.