Lluïsencs a la cursa del Corte Inglés

Diumenge es disputà una nova cursa del Corte Inglés, la més multitudinària d' Europa. 64.656 ha estat els inscrits enguany, havent-se d' enfrontar als 10.766 metres de recorregut amb la duríssima pujada a Montjuïc.

Per segon any seguit, tots els participants corrien amb xip. Els que ho feien amb el groc apareixen amb els temps oficials i els reals i surten als resultats. En canvi, no s' ha confeccionat classificació per als atletes que corrien amb el xip incorporat al pitrall i la recerca de resultats és molt complicada, ja que no es pot fer ni pel club ni pel nom de cada atleta, sinó que únicament es pot fer introduint el número de pitrall i apareix un temps (desconeixem si l' oficial o el real), sense posició ni cap altra dada. Si no sabem el número no hi ha recerca possible.

Potser pequem de malpensats, però pensem que això és perquè no es sàpiga el número real d' arribats, de ben segur molt inferior a la d' inscrits.

Així doncs, si trobeu a faltar participants del club o bé sabeu amb quin número corrien els següents lluïsencs, que sabem que hi van ser, us agrairem si ens ho feu saber: Montse Tarragó, Toni Perona i Beatriz Domínguez.

Amb el xip groc hi hem tingut a en Jordi Fernández (a la foto), que ha entrat 304è amb 45'54" oficials - 45'47" reals, mentre que en Salah Benyazid era 340è amb 48'29" - 48'18" i l' Alfred Torrents 2010è amb 59'35" - 59'05".

Ja sense xip groc, la Yolanda Mirón apareix amb un crono de 1h 21'12", mentre que entre els homes l' Enric Sans ha entrat ren 1h 10'37" i el seu pare, en David Sans, ho ha fet en 1h 13'57".

Hi ha hagut també presència d' atletes de curses de promoció, però recordem que, tal i com vam informar a principis d' aquesta temporada, per petició expressa del Comitè Tècnic de l' escola, no s' informarà a través de la web de les competicions en les que es prengui fora del calendari escollit pels entrenadors quan coincideixin amb una competició que sí han triat o bé, com és el cas que ens ocupa, quan participin en distàncies més llargues de les oficials per a cada categoria, per considerar-ho contraproduent.

Podeu consultar aquí les classificacions de corredors amb xip groc i aquí el buscador pels que corrien amb el xip incorporat al pitrall.