Marc Fernández 2on millor esportista mataroní infantil del 2015

Aquest divendres s' ha dut a terme la 61ª edició de la Nit de l' Esport, en la que s' ha premiat als millors esportistes mataronins del 2015.

Aquesta vegada només hi hem tingut a un finalista, però el jurat ha considerat que mereixia un lloc de privilegi. Així, en Marc Fernández ha estat escollit com a segon millor infantil, superat només per Héctor Poza (Taekwondo).

Els seus mèrits més destacats foren el títol de campió de Catalunya en 3000 a l' aire lliiure, el sots-campionat en 2000 en pista coberta i el bronze en cros. A més, fou primer en 3000 al campionat de Catalunya per clubs i pujà al podi als 15 crossos en que prengué part (11 vegades primer, 2 segon i 2 tercer) i a 9 curses en ruta.

Tot i que ja no militen al nostre club, vam proposar també a dues atletes sortides de la nostra escola i totes dues han estat finalistes.

La Raquel González (F.C. Barcelona) ha estat escollida ni més ni menys que 2ª millor sènior en una categoria duríssima. Prova d' això, és que les internacionals del waterpolo només han pogut ser quartes. La guanyadora ha estat la jugadora de bàsquet Núria Martínez (Galatasaray).

No ha acabat tan amunt la Sara Dorda (A.A. Catalunya) en categoria juvenil, essent 5ª. La 1ª ha estat la triatleta Clàudia Luna (C.N. Mataró), escollida també millor esportista de Mataró del 2015 a nivell absolut. De ben segur que l' any vinent la Sara es situarà en una posició més destacada encara. No en va, aquest any ja s' ha proclamat campiona d' Espanya, amb rècord de Catalunya i 2ª millor marca de tots els temps inclosos.