Ha mort l' ex-president Josep Vizcaíno

Aquest divendres ha mort als 73 anys Josep Vizcaíno Mora víctima d' un càncer. El funeral és aquest dissabte a les 16:15 al Tanatori de Mataró.

En Josep fou president de l' aleshores Grup Gimnàstic Lluïsos entre els anys 1986 i 1992. Durant el seu mandat s' assentaren les bases pel que vindria pocs anys després: els millors anys de la història del club a nivell d' equips júniors i sèniors, sobretot pel que fa a les dones.

Si bé hi havia hagut equips femenins des dels anys 70, al 1984 començà a forjar-se per primera vegada un conjunt compensat, amb velocistes, fondistes, marxadores, saltadores i llençadores, però fou a partir del 1987 que aquest equip es potencià. I no va ser fàcil, perquè va haver de superar impediments greus com la marxa d' algun entrenador i la d' alguns atletes que van fundar el C.A. Mataró.

Gran mèrit el seu doncs de fer pujar el nivell dels equips tot i tants entrebancs. El club li deu molt.

Descansi en pau. I una forta abraçada al seu fill petit (Josep) i a la seva dona, la Emilia Ponce (encara recordwoman veterana de marató), que fa uns dos anys ja va patir la mort del seu fill gran, en Lluís. Tots ells havien estat membres del club.