4 guardonats del club a la Nit de l' Esport

Aquest divendres s' ha dut a terme una nova edició de la Nit de l' Esport, en aquest cas la 60ª. Com sempre, es premiaven als millors esportistes de la ciutat del 2014 en categories infantil, cadet, juvenil, júnior i sènior tan a nivell individual com per equips i, a més, hi havia mencions especials.

El nivell actual de l' esport a la ciutat és altíssim i, per tant, només estar a la llista dels finalistes ja té molt mèrit. Però, ja posats, quan més bé els valori el jurat doncs millor. Per què ens hem d' enganyar?

Per part del G.A. Lluïsos Mataró havien passat el tall del jurat 3 dels 6 candidats que havíem presentat.

L' equip infantil masculí (a la 1ª foto una part d' ells) ha acabat en segon lloc, repetint la mateixa classificació que fa un any. Els guanyadors han estat el Futsal Aliança Mataró de futbol sala.

L' infantil Sergi Adalid ha estat 3er en el primer any en que, per edat, optava a la distinció. L' han superat Eduardo Calle (jugador d' handbol del Barça) i Marc Colomer (del Futsal Mataró de futbol sala).

La Sara Dorda ha estat 4ª juvenil, superada per Laia Flores (jugadora de bàsquet del Sant Adrià i de la Universitat de Florida), Clàudia Luna (triatleta del C.N. Mataró) i Ariadna Pujol (jugadora de bàsquet de la U.E. Mataró i la Universitat de Florida). L' any passat havia li van donar el premi com a 2ª cadet.

La Raquel González (F.C. Barcelona, l' atleta sorgida de la pedrera dels Lluïsos que més lluny ha arribat fins avui) ha estat 3ª sènior (repetint posició respecte la Nit de l' Esport del 2014), per darrera de la jugadora de bàsquet del Galatasaray Núria Martínez i de 3 waterpolistes del C.N. Mataró que han compartit la segona posició: Marta Bach, Roser Tarragó i Ona Maseguer.

Un dels reconeixements especials ha estat per a en Joaquín Joyas. No hi ha categoria per a veterans a la Nit de l' Esport, però el seu rècord del món, apart dels diversos rècords i títols d' Espanya i Catalunya, no ha passat desapercebuts pel jurat. El premi, a més, li ha entregat el president, en José Ríos.

Enhorabona a tots ells!!!