Diumenge organitzem el campionat de Catalunya de cros cadet masculí amb esmorzar final per als organitzadors

Recordeu que aquest diumenge a les 10:00 organitzem el campionat de Catalunya de cros cadet masculí al circuit permanent. Com sabeu, la cursa efectuada el 24 de gener es va anul.lar per una errada nostra degut a que una porta estava incorrectament oberta i per allà van passar-hi els 6 primers corredors. Degut a això, la FCA va donar com a bons els resultats per equips perquè el succés no afectava a aquesta classificació però es van anul.lar els resultats individuals, quedant en que la prova individual es celebraria en data i lloc per definir.

Finalment, ja que l' errada va ser nostra, nosaltres l' esmenarem. El proper 28 de febrer a les 10:00 organitzarem novament la cursa cadet masculina del campionat català. Els nens faran 3 voltes al circuit C per recórrer un total de 3.950 metres.

La inscripció ja està tancada. 98 nens s' han apuntat. Podeu veure el llistat clickant aquí.

Posteriorment, i per iniciativa del president José Ríos, el club convidarà a una botifarrada als col.laboradors del cros per la feina feta tan el 24 de gener com aquest diumenge. A diferència de l' esmorzar social que celebrem anualment, però, no estarà obert a tothom sinó que, insistim, és un agraiment especial a la gent que s' ha fet un fart de treballar en el cros.