Els veterans masculins s' imposen per equips al cros de Mataró. Enrique Luque (Blanc i Blau) 2on i Sara Dorda 3ª

Gran matinal atlètica la que hem viscut a la 38ª edició del Cros Ciutat de Mataró. Amb una magnífica climatologia, han competit gairebé 1.000 atletes, repartits en 11 curses. Conjuntament amb el cros, a més, s' ha dut a terme el Campionat de bombers i cossos de seguretat.

Els veterans masculins s' han imposat clarament amb un conjunt encapçalat per Manolo Vázquez (4rt), Nabi Abdelkader (6è), Joaquín Joyas (9è) i Agustí Bartrés (11è). I, per si fos poc, el 5è home (que ja no puntua) ha estat en José Luis Nieto, entrant 12è. 5 atletes entre els 12 primers! Aquest equip té un potencial espectacular, i més si tenim en compte que els dos veterans més forts del conjunt estaven absents (Albert López a Sant Hilari i Jordi Fernández a San Sebastián).

En categoria absoluta masculina, el mataroní Enrique Luque (A.E. Blanc i Blau) ha acariciat la victòria. Davant l' absència d' Abdelghani El Hassany, que s' havia inscrit, els dos clars favorits eren l' Enrique i l' Adrià Garcia. Sense marge a la sorpresa, tots dos atletes s' han destacat ben aviat. Durant gairebé tota la cursa, l' Enrique ha anat al capdavant amb l' Adrià sempre enganxat a ell. A falta d' uns 800 metres, l' Adrià ha dut a terme un dur canvi de ritme que semblava que despenjaria l' Enrique. Però no ha estat així i això ens ha permès viure el final més emocionant dels darrers anys, imposant-se finalment l' Adrià Garcia amb 26'00", entrant l' Enrique a 1". 3er, lluny, ha entrat Álex Almeida, de l ISSl' Hospitalet, amb 26'48".

A la mateixa cursa hi corrien conjuntament els sènior i els promesa. I un ex-atleta del club, en David Campo (AAC) s' hi ha classificat 2on amb un temps de 28'07" que també li ha proporcionat la 10ª posició a la classificació general. El guanyador promesa, però, l' atleta del Barça Ramon Gasull, ha entrat gairebé un minut per davant (27'12").

L´únic podi individual dels Lluïsos l' ha aconseguit l' aleví Sara Dorda (a la foto), 3ª amb 4'39". La guanyadora ha estat l' Anna Garcia (del Canaletes) amb 4'34" i la segona Laia Ruiz (del Barça) amb 4'37".

La Sara ha estat molt ben acompanyada per l' Anna Fernández ja que, en el seu primer any a la categoria, ha entrat 5º amb 4'49", a 10" del podi.

Tot i que fora del podi, altres atletes del club han tingut molt bones actuacions:
- La Natalia Rodríguez s' ha clssificat 7ª en sènior femení. I les el millor del cas és que les 6 atletes que l' han precedit són corredores de força renom. Atenció al que farà enguany la Natalia, perquè ara té la confiança en ella que ha tingut fins ara.

- Víctor García i Marc Correa en cadets, amb les seves 5ª i 8ª posició respectivament. I més, tenint en compte que són cadets de 1er any.

- El 6è lloc de la Lauren Baker en infantils. La Lauren domina absolutament totes les proves en pista exceptuant les de fons. Doncs sort que no domina les curses de fons, perquè quedar 6ª entre 35 atletes, i més també en el seu 1er any a la categoria, ho pot fer molt poca gent. La Lauren no deixa mai de sorprendre' ns. A més, amb un temps de 4'26", no ha quedat gaire lluny de les de davant (a 10" la segona i a 7" la 3ª).

- Les benjamins Júlia Corominas i Sofia Sanz, 6ª i 10ª respectivament. I especialment destacable és el fet que la Júlia ha començat a fer atletisme fa escassament dos mesos. Promet.

A la secció de resultats podeu trobar totes les classificacions dels atletes del club.

< Tornar a notícies